Τρόπος κοστολόγησης Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
  

Η ποιότητα , η ταχύτητα αλλά και η άριστη και συνεπής συμπεριφορά απένατι στους πελάτες μας , σε συνδιασμό με τις λογικές τιμές που προσφέρουμε, μας κάνουν να μην ανησυχούμε για το μέλλον της CRISTRANS !..

Έχουμε επιλέξει δύο τρόπους παραδόσεων των εργασιών με την ανάλογη χρέωση
α) Σύντομη παράδοση επειγουσών εργασιών
β) Παράδοση εργασιών με περιθώριο χρόνου 

Στην πρώτη περίπτωση οι τιμές είναι λογικές ενώ προσπαθούμε το αποτέλεσμα να είναι άριστο παρ'όλη την πίεση χρόνου. Στη δεύτερη περίπτωση OI ΤΙΜΕΣ EINAI ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ.

*  Η τελική κοστολόγηση ενός μεταφραστικού έργου
προκύπτει από το σύνολο των λέξεων  που υπολογίζονται από την μετάφραση, την επιλογή γλώσσας  & ορολογίας και το χρόνο παράδοσης.  Σε περιπτώσεις πολυσέλιδου έργου  η εργασία χρεώνεται  βάση όγκου και όχι ανά σελίδα μεταφρασμένου κειμένου.   Σε  είδη κειμένων  όπως πχ ετήσιοι ή περιοδικοί ισολογισμοί εταιριών, η χρέωση γίνεται αποσπασματικά διότι η ορολογία επαναλαμβάνεται. Μπορούμε να κάνουμε την καταμέτρηση λέξεων (word count) σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό αρχείο ή σε hard copy (χειρόγραφο ή δακτυλογραφημένο) και να σας δώσουμε λεπτομερή προσφορά όσον αφορά ημερομηνία παράδοσης και κοστολόγιο πριν ξεκινήσει η εργασία.


ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ακολουθείται η ίδια διαδικασία καταμέτρησης λέξεων και δεν επιβαρύνεται ο εκάστοτε πελάτης για την διαδικασία επεξεργασίας των κειμένων (μετατροπή ή αποκοπή). O ενδιαφερόμενος αναφέρει ΜΟΝΟ το Link  του ιστότοπου  και όλη η περεταίρω διαδικασία είναι στη δική μας αρμοδιότητα.


*  Ο τρόπος χρέωσης  στον τομέα της διερμηνείας ποικίλει ανάλογα με το είδος της διερμηνείας και το αντικείμενο της, τον αριθμό ομιλητών και ακροατών, τη διάρκεια και τη γλώσσα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουμε εκ των προτέρων εάν πρόκειται για ταυτόχρονη διερμηνεία, διαδοχική διερμηνεία, διερμηνεία παρουσιάσεων ή συνεδρίων ή διερμηνεία εξωτερικού. Όλα τα προαναφερόμενα αποτελούν  απαραίτητες προϋποθέσεις για τον τελικό προσδιορισμό του κόστους της εκάστοτε διερμηνείας.

*  VIP γραμματειακή υποστήριξη: Η εργασία αυτή χρεώνεται βάση πλάνου ωρών παροχής υπηρεσιών. Εκδίδεται τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, απαλλάσσοντάς σας από το κόστος ενός μόνιμου συνεργάτη εφ' όσον δεν κρίνεται απαραίτητο.

*  Το κόστος των εργασιών απομαγνητοφώνησης καθορίζεται από τη διάρκεια, τη δυσκολία, την ποιότητα ήχου και τον αριθμό ομιλητών. Η χρέωση γίνεται με την ώρα και ο χρόνος παράδοσης των εργασιών και η τελική μορφή του κειμένου (παραγραφοποίηση, γραμματοσειρά κλπ) θα προσυμφωνηθούν βάσει της επιθυμίας του πελάτη.

*  Η υπηρεσία δακτυλογράφησης χρεώνεται σε χειρόγραφα έγγραφα ανά σελίδα και σε κείμενα σκαναρισμένα (Pdf, Jpeg κ.α.) ανά δακτυλογραφημένη σελίδα 200 λέξεων.Οι PowerPoint παρουσιάσεις χρεώνονται ανά σελίδα μορφοποιημένη , ανάλογα με την εκάστοτε επιλογή διαμόρφωσης του πελάτη .

*  Ο τρόπος πληρωμής στην Cristrans  γίνεται κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη. Πραγματοποιούνται πληρωμές  με τους εξής τρόπους : μετρητοίς , μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο την Cristrans, μέσω διαδικτυακής τραπεζικής συναλλαγής (e-banking) ή με επιταγή.

- Κατόπιν ζήτησης αποστέλλεται αναλυτικός τιμοκατάλογος   
- Αποστέλλουμε   σαφή οικονομική προσφορά  και ενημερώνουμε για τα περιθώρια χρόνου παράδοσης
- Η παραλαβή και παράδοση γίνεται ηλεκτρονικά ή σε περίπτωση  απόρρητων έργων παραλαμβάνει συνεργάτης μας. Υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με την εταιρεία μας σε κάθε στάδιο εργασίας  - για θέματα ορολογίας ή επισημάνσεων.
- Συνδυάζουμε μοναδική ποιότητα , άριστη εξυπηρέτηση και λογικές τιμές !    

  » Επικυρώσεις μεταφράσεων και αντιγράφων πρωτοτύπου Δημοσίων και ιδιωτικών εγγράφων/κειμένων
» Vip γραμματειακή υποστήριξη » Ποιοι μεταφράζουν για σας; » » Ναυτιλιακά, τεχνικά, ιατρικά, οικονομικά...
 

Η ομαδική συνεργασία εξασφαλίζει τον
κοινό μας στόχο!!!
Την άμεση, ταχύτατη και ποιοτική εξυπηρετηση σας

Web Design & Web Development

Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου