Πολύγλωσσες ιστοσελίδες & νέες αγορές Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
  
Πως μπορεί η επιχείρησή σας να εξελιχθεί;

    Στην εποχή μας η αυξανόμενη πρόοδος απαιτεί συνεχή αλλαγή και προσαρμογή. Οι ραγδαίες εξελίξεις στη τεχνολογία, η παγκοσμιοποίηση και η εμφάνιση νέων ισχυρών  "παικτών ", όπως Ρωσία, Κίνα, Ισπανία, Κορέα και Ιαπωνία δημιουργούν μια δυναμική αλλαγών η οποία θα συμπαρασύρει όσους δεν την αντιληφθούν αλλά αντίθετα θα οδηγήσει στην επιτυχία όλους  όσους την αντιμετωπίσουν ΕΞΥΠΝΑ!
    Στο πλαίσιο αυτής της δυναμικής ο τρόπος για την επιτυχία απαιτεί διορατικότητα, εξωστρέφεια, φαντασία, καινοτομίες , νέες  ιδέες και λύσεις  σε όλους τους τομείς. Η αποτελεσματική άσκηση όλων αυτών των ρόλων  απαιτεί ένα δομημένο εννοιολογικό υπόβαθρο, την κατάλληλη κουλτούρα και τις σχετικές ικανότητες.

ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΧΡΟΝO "0"

Το διαδίκτυο και ο παγκόσμιος ιστός  έχουν ενισχύσει την παγκόσμια επικοινωνία και είναι ο πιο δυναμικός  τρόπος για να μπορούν οι εταιρείες να έρθουν σε επαφή με τους πιθανούς πελάτες τους σε ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου να προωθήσουν  τις υπηρεσίες & τα προϊόντα τους. Οι επισκέπτες των δικτυακών τόπων προτιμούν συνήθως να περιηγούνται σε ιστοσελίδες που είναι γραμμένες στη μητρική τους γλώσσα. Ο καλύτερος τρόπος επέκτασης και γνωστοποίησης δραστηριοτήτων στο εξωτερικό είναι η μετάφραση της ιστοσελίδας σας  σε πολλές γλώσσες, ανάλογα με την δραστηριότητα της εταιρείας σας και την αγορά στην οποία  απευθύνεστε.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ - ναυτιλιακών, τεχνικών & φαρμακευτικών εταιριών, τουριστικών πρακτορείων & ξενοδοχειακών μονάδων,  δικηγορικών & λογιστικών club, από συνεργάτες με ειδική κατάρτιση και με  πολυετή εμπειρία στην προσαρμογή μεταφράσεων σε διάφορα προγράμματα,
και ελέγχονται από ορκωτούς μεταφραστές- επιμελητές, μέλη της ΠΕΜ.

Σε περίπτωση που η σελίδα σας υπάρχει ήδη στην Ελληνική γλώσσα, οι τρόποι επεξεργασίας στο στάδιο της  μετάφρασης είναι δύο:

•    α) Θα επεξεργαστούμε το κείμενο της σελίδας σας σε format αρχείου html και θα το αποδώσουμε με απόλυτη εννοιολογική ακρίβεια στην γλώσσα στόχο. Εσείς θα το λάβετε έτοιμο χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εξακρίβωση στην τοποθέτηση των λέξεων, των εικόνων και των πινάκων.

•    β) Μπορούμε να  μεταφράσουμε τα κείμενα της ιστοσελίδας σας αν μας τα στείλετε σε μορφή word  ή scan  και να σας τα αποστείλουμε ώστε να τα επεξεργαστεί ο προγραμματιστής σας και να τα τοποθετήσει στον ιστότοπό σας.

Λέξεις-κλειδιά: διασφαλίζουμε ότι οι λέξεις κλειδιά  & τα δεδομένα έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα ώστε να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.

Επικοινωνήστε με την κυρία Πόπα , υπεύθυνση στο τμήμα ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ για να σας ενημερώσει σχετικά με το κόστος μετάφρασης ιστότοπων.
ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΣΕ 3 ΓΛΩΣΣΕΣ , Η ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.


  » Επικυρώσεις μεταφράσεων και αντιγράφων πρωτοτύπου Δημοσίων και ιδιωτικών εγγράφων/κειμένων
» Vip γραμματειακή υποστήριξη » Ποιοι μεταφράζουν για σας; » » Ναυτιλιακά, τεχνικά, ιατρικά, οικονομικά...
 

Η ομαδική συνεργασία εξασφαλίζει τον
κοινό μας στόχο!!!
Την άμεση, ταχύτατη και ποιοτική εξυπηρετηση σας

Web Design & Web Development

Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου