Μεταφράσεις & συνδυασμοί γλωσσών Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
  
     Αναλαμβάνουμε μεταφράσεις στις παρακάτω γλώσσες, όπως επίσης και σε οποιονδήποτε συνδυασμό  αυτών, αξιόπιστα, επιλέγοντας ως συνεργάτες, μεταφραστές εξειδικευμένους ανά κλάδο, οι οποίοι γνωρίζουν άπταιστα και τις δύο κατευθύνσεις.

* Στην περίπτωση που οι συνεργάτες μας γνωρίζουν και τις δύο κατευθύνσεις και μπορούν να αποδώσουν τα κείμενά σας στην γλώσσα στόχο, έχοντας απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα που ανήκει το κείμενό σας, τότε δεν θα χρεωθείτε με βάση την ελληνική γλώσσα αλλά με βάση την γλώσσα στην οποία είναι γραμμένο το κείμενό σας (πχ. βουλγάρικα-ρώσικα ή γαλλικά-ιταλικά)
* Σε άλλη περίπτωση, όταν δε θα υπάρχει συνεργάτης που να γνωρίζει και τις δύο κατευθύνσεις ή που να εξειδικεύεται στον τομέα  στον οποίο ανήκει το προς μετάφραση κείμενο, θα χρεωθείτε με βάση την ελληνική γλώσσα (πχ τεχνικό  κείμενο  από πορτογαλικά-προς σουηδικά).
Στον παραπάνω συνδυασμό χρειάζεται συνεργάτης  με γνώση τεχνικής ορολογίας και  γνώστης δύο γλωσσών μέτριας δυσκολίας .Ο τρόπος χρέωσης στην περίπτωση αυτή είναι:
Πορτογαλικά προς Ελληνικά  & Ελληνικά προς Σουηδικά

Θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή  μέσω   e-mail  αν οι συνδυασμοί  είναι εφικτοί  ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας  καθώς και για τον χρόνο που απαιτείται ανάλογα με την δυσκολία και τον φόρτο εργασίας κάθε native-speaker συνεργάτη.
Πριν παραλάβετε το έργο που μας έχετε αναθέσει, ελέγχεται από δεύτερο συνεργάτη ο οποίος αναλαμβάνει την επιμέλεια των κειμένων  και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα της μετάφρασης θα έχει την ίδια ποιότητα  με το αρχικό πρωτότυπο το οποίο παραλάβαμε.

Κυρίαρχες γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Ρουμάνικα, Βουλγάρικα, Ουκρανικά, Αλβανικά

Γλώσσες μέτριας δυσκολίας

Αραβικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Τσέχικα, Ουγγρικά, Σλοβακικά, Σέρβικα, Κροάτικα, Γεωργιανά, Τουρκικά, Καταλανικά, Λατινικά.

Γλώσσες με βαθμό δυσκολίας

Σουηδικά, Νορβηγικά, Δανέζικα, Φινλανδικά, Εσθονικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μαλτέζικα  , Σλοβένικα, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Κορεάτικα , Πακιστανικά (ουρντού), Φλαμανδικά, Περσικά (φάρσι),Οθωμανικά (παλαιά Τουρκική)

Για άλλες διαλέκτους  καθώς και για άλλες γλώσσες με μεγάλη ποικιλομορφία
παρακαλώ να έρθετε σε επαφή με την υπεύθυνη τμήματος μεταφράσεων – επικοινωνήστε μαζί μας  » Επικυρώσεις μεταφράσεων και αντιγράφων πρωτοτύπου Δημοσίων και ιδιωτικών εγγράφων/κειμένων
» Vip γραμματειακή υποστήριξη » Ποιοι μεταφράζουν για σας; » » Ναυτιλιακά, τεχνικά, ιατρικά, οικονομικά...
 

Η ομαδική συνεργασία εξασφαλίζει τον
κοινό μας στόχο!!!
Την άμεση, ταχύτατη και ποιοτική εξυπηρετηση σας

Web Design & Web Development

Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου