Κειμενογράφηση Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
  
   Στην Cristrans αντιμετωπίζουμε τη δημιουργία της εικόνας και του προφίλ της εταιρίας σας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, παρέχοντας σας νέες και πρωτοποριακές ιδέες, οι οποίες θα βοηθήσουν στην επέκταση των δραστηριοτήτων σας σε νέες αγορές και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας παγκοσμίως.
   Αντιλαμβανόμαστε ότι η κάθε επιχείρηση έχει ξεχωριστή δομή και το δικό της όραμα σχετικά με τους τρόπους που θα προβάλει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρει στην σημερινή αγορά, είτε μέσω της ιστοσελίδας της είτε σε έντυπη μορφή.

*  Για το λόγο αυτό, αναλαμβάνουμε την κειμενογράφηση της ιστοσελίδας που θέλετε να κατασκευάσετε στις γλώσσες που επιθυμείτε, ή την αναπροσαρμογή των κειμένων της ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδας, καθώς και τη μετάφρασή τους.

*  Εκτός αυτού, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη κειμένων για πάσης φύσεως διαφημιστικά έντυπα, μπροσούρες, φυλλάδια κτλ., καθώς και τη σύνταξη μιας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής παρουσίασης της εταιρίας σας (σε μορφή Powerpoint, σε μορφή ηλεκτρονικής ταυτότητας κλπ).

   Τα κείμενά σας θα συντάσσονται από έμπειρους συνεργάτες μας, oι οποίοι έχουν ανάλογη κατάρτιση στον τομέα και στην γλώσσα  που κειμενογραφούν, κάτι το οποίο εγγυάται την καλύτερη προβολή της επιχείρησής σας, όχι μόνο εντός Ελλάδος άλλα και σε διεθνές επίπεδο.

   Γνωρίζοντας ότι ο γραπτός λόγος είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο το οποίο όμως θα πρέπει να χειριστεί σωστά, μπορείτε να εμπιστευτείτε στα έμπειρα χέρια των ίδιων εξειδικευμένων συνεργατών μας και την επιμέλεια των ήδη υπαρχόντων κειμένων ή εντύπων σας, ώστε να επιτευχθεί στο έπακρο η άριστη προβολή της εταιρίας σας.

  » Επικυρώσεις μεταφράσεων και αντιγράφων πρωτοτύπου Δημοσίων και ιδιωτικών εγγράφων/κειμένων
» Vip γραμματειακή υποστήριξη » Ποιοι μεταφράζουν για σας; » » Ναυτιλιακά, τεχνικά, ιατρικά, οικονομικά...
 

Η ομαδική συνεργασία εξασφαλίζει τον
κοινό μας στόχο!!!
Την άμεση, ταχύτατη και ποιοτική εξυπηρετηση σας

Web Design & Web Development

Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου