Διερμηνεία Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
  
 Το κεφάλαιο «ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ» απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και πολύπλευρη εμπειρία. Η σφαιρική καλλιέργεια και οι γενικευμένες γνώσεις πάνω σε έναν τομέα δεν αρκούν για τη σωστή απόδοση του μηνύματος που εκφράζει ο εκάστοτε ομιλητής. Στην CRISTRANS επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με διερμηνείς οι οποίοι όχι μόνο γνωρίζουν να χειρίζονται το λόγο, άλλα και να ενστερνίζονται τις πεποιθήσεις, τον τόνο και την ουσία του μηνύματος που θέλει να περάσει ο ομιλητής. Η διερμηνεία απαιτεί ευφράδεια, ευχέρεια, αμεσότητα και σαφήνεια, και για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά ο διερμηνέας πρέπει να γνωρίζει απόλυτα το αντικείμενο, ώστε να μπορεί να συνεισφέρει στο έπακρο στην σωστή απόδοση του λόγου, να διαθέτει δηλαδή την απαιτούμενη εξειδίκευση.

*  Για τον λόγο αυτό οι συνεργάτες μας είναι ιατροί-διερμηνείς, οικονομολόγοι-διερμηνείς, μηχανολόγοι-διερμηνείς κλπ, με τεκμηριωμένη πολυετή εμπειρία στο χώρο, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν με απόλυτη επιτυχία από τις πιο απλές διαπροσωπικές διερμηνείες, ταυτόχρονες ή διαδοχικές διερμηνείες, διερμηνείες επιχειρηματικών συναντήσεων ή παρουσιάσεων, έως και συνεδριακές διερμηνείες υψηλού βαθμού δυσκολίας, εντός ή εκτός Ελλάδος.

*  Οι διερμηνείες διεξάγονται στο χώρο που επιθυμεί ο πελάτης μας, μετά από κοινή συνεννόηση όσον αφορά τον τόπο όπου θα λάβει χώρα η εκάστοτε διερμηνεία και το κεντρικό θέμα που πρόκειται να συζητηθεί.

*  Οι διερμηνείς μας δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Ελλάδος και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας διευκολύνουν σε κάθε σας ενέργεια στο εξωτερικό. Κατανοούμε απόλυτα το γεγονός ότι ο κάθε επιχειρηματίας που επιθυμεί να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο εξωτερικό, θα πρέπει να στηρίζεται σε έναν συνεργάτη που θα διευκολύνει την επικοινωνία με διακρατικούς εταίρους, προμηθευτές ή γενικά με συνεργάτες εξωτερικού, οι οποίοι θα νιώθουν σαφέστατα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια έχοντας δίπλα τους κάποιον που ομιλεί την μητρική τους γλώσσα.  

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλοι μας οι συνεργάτες-διερμηνείς υπογράφουν εκ των προτέρων συμβόλαιο δέσμευσης για την εχεμύθειά τους, ώστε να  διασφαλιστεί απόλυτα το απόρρητο του κάθε πελάτη μας.

  » Επικυρώσεις μεταφράσεων και αντιγράφων πρωτοτύπου Δημοσίων και ιδιωτικών εγγράφων/κειμένων
» Vip γραμματειακή υποστήριξη » Ποιοι μεταφράζουν για σας; » » Ναυτιλιακά, τεχνικά, ιατρικά, οικονομικά...
 

Η ομαδική συνεργασία εξασφαλίζει τον
κοινό μας στόχο!!!
Την άμεση, ταχύτατη και ποιοτική εξυπηρετηση σας

Web Design & Web Development

Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου